ΦΑΡΜΑΚΟ

Salus Index 2015: Στις 25/11 η απονομή των διακρίσεων επιχειρηματικής αριστείας

Salus Index 2015: Στις 25/11 η απονομή των διακρίσεων επιχειρηματικής αριστείας

Ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του Συνδέσμου Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 5 μ.μ, στην αίθουσα Silver Forest του Radisson Blu Park Hotel Athens. Στη διάρκειά της θα απονεμηθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2015.

Οι διακρίσεις θα βασιστούν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και θα αφορούν τις επιχειρήσεις:

Α) με τα υψηλότερα κέρδη,

Β) με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2014-2015

Γ) που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια

Δ) με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και καινοτομία.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX 2015 στις επιχειρήσεις των υποκλάδων: των εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανιών, των εισαγωγικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων - θυγατρικών των πολυεθνικών οίκων φαρμάκου, των φαρμακαποθηκών, των εταιρειών καλλυντικών, των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών, των συμπληρωμάτων διατροφής και των νοσοκομειακών ομίλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός. Στον οδηγό, τον οποίο επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Α. Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Γιώργος Α. Σακκάς, θα περιλαμβάνονται όλες οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων φαρμάκων – καλλυντικών – συμπληρωμάτων διατροφής και τη στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Cnn.gr, το Newsbomb.gr, το Onmed.gr, τo Timetv.gr, η εφημερίδα Newtimes και το κανάλι SBC TV.