ΦΑΡΜΑΚΟ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της DEMO ΑΒΕΕ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της DEMO ΑΒΕΕ

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα «ζωντάνεψε» στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ΑΒΕΕ, στο Κρυονέρι Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της εταιρείας με καλεσμένους τα μικρότερα μέλη της οικογένειας της εταιρείας, τα παιδιά των εργαζομένων της.

Οι λιχουδιές, η μουσική, τα μπαλόνια, τo εργαστήριo πειραμάτων, οι κουζίνες με τους chef, ο ταχυδακτυλουργός, οι χορευτικές ομάδες και φυσικά οι αγαπημένοι ήρωες cartoon, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών καλεσμένων, ενώ στο τέλος της γιορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό.

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν θα μπορούσε παρά να υπάρχει κι ένας ανώτερος σκοπός στη γιορτή, με επίκεντρο πάντα τα παιδιά. Οι εργαζόμενοι της DEMO αποφάσισαν τα φετινά Χριστούγεννα να στηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά των προσφύγων, που καθημερινά, με κίνδυνο ζωής, περνούν τη θάλασσα του Αιγαίου, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, συγκεντρώθηκαν παιδικά ρούχα και παπούτσια, καθώς και κουβέρτες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Μυτιλήνη, την Κω, την Σάμο και τη Χίο, που υποδέχονται τους τελευταίους μήνες δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες.

Τα παιδικά ρούχα, τα παπούτσια, οι κουβέρτες και τα λοιπά είδη που συγκεντρώθηκαν, θα σταλούν, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στα νησιά υποδοχής των προσφύγων πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε τα παιδιά να λάβουν μήνυμα ζεστασιάς, αισιοδοξίας και αγάπης για τη νέα χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις