ΦΑΡΜΑΚΟ

DEMO: Χορηγός στο 25o Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

DEMO: Χορηγός στο 25o Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Όλα τα νέα δεδομένα για την πνευμονολογία παρουσιάστηκαν στο 25ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2016, στην Αθήνα.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν ζητήματα αιχμής, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το άσθμα, ο καρκίνος του πνεύμονα, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, το κάπνισμα και η διακοπή του, όπως και η φυματίωση. Ακόμη, συζητήθηκαν οι τελευταίες διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στους τομείς της πρόληψης, της αιτιοπαθογένειας, της διάγνωσης και της αντιμετώπισης όλων των αναπνευστικών νοσημάτων.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE ήταν για μία ακόμη χρονιά χορηγός του συνεδρίου. Οι πνευμονολόγοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο της DEMO είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα επιτεύγματα και τα προϊόντα της εταιρείας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η ενημέρωση γύρω από τη θεραπευτική προσέγγιση σε ασθενείς που εμφανίζουν εκ γενετής ανεπάρκεια ή και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης με αποτέλεσμα η περίσσεια ελαστάσης να τους προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνεύμονα και για την οποία η DEMO διαθέτει το μοναδικό θεραπευτικό σκεύασμα.

Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής της στόχευσης για τη συνδρομή στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

Σχετικές ειδήσεις