ΦΑΡΜΑΚΟ

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) τίμησε τους δωρητές και ευεργέτες του ιδρύματος, σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο πλαίσιο εορτασμού της 180ης επετείου από την ίδρυσή του.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) τιμήθηκε για την επί σειρά ετών προσφορά της στο έργο της Σχολής Επιστημών Υγείας και των Τμημάτων της Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής και Νοσηλευτικής.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Πρύτανη, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Δημόπουλο, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΦ, Φαίη Κοσμοπούλου, η οποία δήλωσε: «Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την απονομή της τιμητικής αυτής πλακέτας. Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, ως δυναμικός πυλώνας ανάπτυξης και έρευνας με προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία και παιδεία, είναι πάντα αρωγός στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Θα συνεχίσει να είναι κοντά στο έργο σας με το οποίο μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι».

Το ΕΚΠΑ συμπληρώνει φέτος 180 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Κοινωνία, την οποία αναδεικνύει με ένα σύνολο επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Σχετικές ειδήσεις