ΣΦΕΕ – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «προΣfΕΕρουμε»

Newsroom Newsroom

ΣΦΕΕ – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «προΣfΕΕρουμε»
Προτεραιότητα οι ακριτικές περιοχές
ΕΕΣ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Ολύμπιο Παπαδημητρίου και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας, Μαρία Λεοντάρη είχε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός, την Τετάρτη (29/05/2019).

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνέχιση του προγράμματος «προΣfΕΕρουμε», της κοινωνικής πρωτοβουλίας του Ε.Ε.Σ. και του ΣΦΕΕ για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού.

Ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, εκφράζοντας την επιθυμία και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, συμφώνησε απόλυτα στη συνέχιση του εν λόγω προγράμματος με πρωταρχική στόχευση στις επισκέψεις σε ακριτικές περιοχές. Στις επισκέψεις αυτές, όπως και παλαιότερα, θα γίνεται δωρεάν διάθεση φαρμακευτικού - υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και εκπαιδευτικού υλικού, σε μαθητές σχολείων με ειδικές ανάγκες. Τα παραπάνω είδη αποτελούν δωρεά του ΣΦΕΕ και των εταιρειών μελών του.

Παράλληλα, κοινωνικοί λειτουργοί και νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιούν εκπαιδευτικές συναντήσεις τόσο για τα παιδιά - μαθητές, όσο και για τους γονείς αλλά και το προσωπικό των δομών, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα Αγωγής Υγείας και προσφοράς σύμφωνα με τις επτά Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved