Προσλήψεις: 42 θέσεις γιατρών και νοσηλευτών για το πρόγραμμα PHILOS

Προσλήψεις: 42 θέσεις γιατρών και νοσηλευτών για το πρόγραμμα PHILOS

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση 42 θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS», δημοσίευσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.α).

Οι προσλήψεις αυτές στόχο έχουν να ενισχύσουν το σύστημα επιδημιολογικής επιτήρησης και θα συμβάλλουν στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τόσο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών της ηπειρωτικής χώρας όσο και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης που λειτουργούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως).

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: www.keelpno.gr και www.philosgreece.eu/el/