Τηλεφώνημα για βόμβα στο Παλαί Ντε Σπορ όπου μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας

Στις 19:22 της Παρασκευής, άγνωστος τηλεφώνησε στο…

Σκοπιανό - Πρεσάρισμα Ζάεφ σε Τσίπρα - Καμμένο για Πρέσπες: «Τους έχω εμπιστοσύνη»

Παρέμβαση μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα…

Live Chat Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Νταρουσάφακα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να επιστρέψει στις…

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 η επιμνημόσυνη δέηση για την απώλεια του Ανδρέα Μπόμη

Ανδρέας Μπόμης: Την Κυριακή 16/12/2018 θα τελεστεί…

Καραμανλής στο 12ο συνέδριο της ΝΔ: Στόχος μας μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας

Μόνο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας μπορεί…

Την Πέμπτη το «Καραβάνι της Υγείας» στα νοσοκομεία της Αθήνας

Την Πέμπτη το «Καραβάνι της Υγείας» στα νοσοκομεία της Αθήνας

Τις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στηρίζει η ΑΔΕΔΥ, για την υπεράσπιση και διάσωση του ύψιστου κοινωνικού αγαθού της Υγείας.

«Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας εξαετίας που συνεχίζονται και εντείνονται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει το ΕΣΥ στα όρια της κατάρρευσης. Παραμένει ακόμη ζωντανό χάρη στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία των λειτουργών του» επισημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και προσθέτει:

«Η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η κακοδιοίκηση έχουν πλήξει καίρια το ΕΣΥ, σε μία εποχή που οι πολίτες αποκαμωμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές το έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών – μελών της να στηρίξουν με την παρουσία μας το «Καραβάνι της Υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, το Καραβάνι θα ξεκινήσει από το ΕΚΑΒ, στις 07:00 το πρωί και θα διασχίσει όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας, με κατάληξη, μετά από πορεία 10 χιλιομέτρων, το υπουργείο Υγείας.

«Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για να ανατρέψουμε τις καταστροφικές, μνημονιακές πολιτικές που απαξιώνουν, συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν, διαλύουν το ΕΣΥ και οδηγούν στην εμπορευματοποίηση της Υγείας» καταλήγει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι το «Καραβάνι της Υγείας» συμμετείχε στις κινητοποιήσεις με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουγό, Αλέξη Τσίπρα.