ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Δωρεά ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών σε «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο»

Κορονοϊός: Δωρεά ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών σε «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο»
INTIME NEWS

Ο όμιλος της HELLENIC HEALTHCARE GROUP μέσω των νοσοκομείων του ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ δώρισε 80 ηλεκτροκίνητες νοσοκομειακές κλίνες στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο.

Ήδη μεταφέρθηκαν 45 κλίνες από το «Μητέρα» στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, στη Χειρουργική και τη Γυναικολογική Κλινική και 35 κλίνες από το «Υγεία» στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στη Νευρολογική Κλινική.

Τα δύο ιστορικά Νοσοκομεία, τα οποία λειτουργούν από το 1898 (το Αρεταίειο Νοσοκομείο) και το 1904 (το Αιγινήτειο Νοσοκομείο), προσφέρουν αδιαλείπτως εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε διακεκριμένες κλινικές και εργαστήρια, αποτελώντας παράλληλα έναν από τους σημαντικότερους πόλους εκπαίδευσης και έρευνας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Διοίκηση του Αρεταίειου και του Αιγινήτειου Νοσοκομείου εκφράζουν ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Όμιλο της HELLENIC HEALTHCARE GROUP για τη δωρεά και ιδιαίτερα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Ανδρέα Καρταπάνη για όλες τις ενέργειές του.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί το καλοκαίρι αποδυναμώνει τον φονικό ιό - Πώς θα είναι φέτος το μπάνιο στην παραλία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ρoή Ειδήσεων