ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Μεγάλη ανησυχία για τη Βόρεια Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα 21 Σεπτεμβρίου Infographic
Το Infographic του Newsbomb.gr παρουσιάζει τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιφέρειες στη Βόρεια Ελλάδα. Τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Παραμένει επιβαρυμένη η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, με βάση τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα. Την Τρίτη (21.09), επιβεβαιώθηκαν 3.040 νέες μολύνσεις, με τον αριθμό των νέων θανάτων να ανέρχεται στους 42, την ώρα που οι διασωληνωμένοι έχουν φτάσει στους 330.

Η μεγαλύτερη ανησυχία προέρχεται, ωστόσο, από τη διασπορά των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Η εικόνα της Θεσσαλονίκης, που την Τρίτη είχε 449 κρούσματα την ώρα που η Αττική ήταν στα 544, αλλά και των άλλων αστικών κέντρων έχει προκαλέσει συναγερμό στις αρχές.

Μάλιστα, όπως έγραψε νωρίτερα το Newsbomb.gr, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με τους διοκητές των Υγειονομικών Περιφερειών και νοσοκομείων, καθώς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη όπου και θα βρεθούν εκτάκτως.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα 21 Σεπτεμβρίου Infographic
Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζαμε για την 2χρονη», λένε οι γονείς - Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές