ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο - Συγκλονιστική μαρτυρία

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο - Συγκλονιστική μαρτυρία
Το σημείο της απόπειρας δολοφονίας στο Χαλάνδρι

Η δράστις φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με το θύμα έχοντας αποκτήσει και ένα παιδί, 13 ετών - Τον πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας μπροστά στα μάτια του παιδιού - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γιατρός. 

Συγκλόνισμένη είναι η κοινή γνώμη από την απόπειρα δολοφονίας ενός γιατρού, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 13χρονο σήμερα παιδί. Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις είναι μία νεαρή εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο.

Δείτε φωτογραφίες της δράστιδος:

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος, με τους γείτονες να καλούν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ η γυναίκα συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Θύμα είναι ο οφθαλμίατρος, Γιώργος Νέος, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν μηνύματα που αντάλλασσαν δράστις και θύμα, με την Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη να ζητάει επίμονα από τον οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο το παιδί:

Δείτε τις εικόνες με τα SMS:

Δείτε στις εικόνες το σημείο του εγκλήματος:

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που βρέθηκε στον σημείο του εγκλήματος:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για ύποπτους φακέλους στο κέντρο της Αθήνας