ΥΓΕΙΑ

Μίνα Γκάγκα: Συναντήσεις με γιατρούς και νοσηλευτές στον «Ευαγγελισμό»

Μίνα Γκάγκα
Η αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε τους περισσότερους χώρους του νοσοκομείου
Υπ. Υγ.

Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στον Ευαγγελισμό

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη (01/06/2022), η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Συνοδευόμενη από τον διοικητή του νοσοκομείου Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, γιατρούς και νοσηλευτές, επισκέφθηκε τους περισσότερους χώρους και ενημερώθηκε επί τόπου για τα νέα τμήματα του νοσοκομείου, όπως και για τα θέματα που χρήζουν βελτίωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τον χώρο των επειγόντων περιστατικών, όπου η Αναπληρώτρια Υπουργός ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος κ. Κόλλια, εν όψει και της επικείμενης ανακαίνισης με δωρεές του κ. Μαρτίνου και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Έγινε δε, αυτοψία του χώρου, στον οποίο θα τοποθετηθεί ο δεύτερος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος.

Στη συνέχεια, η κυρία Γκάγκα επισκέφτηκε τον χώρο των νέων χειρουργείων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το επίπεδο λειτουργικότητάς τους. Η επίσκεψη συνεχίστηκε σε χώρους της Μονάδας Εμφραγμάτων, του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων που θα ανακαινισθούν με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, καθώς και σε βοηθητικούς χώρους όπως τα καινούρια μαγειρεία.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός συναντήθηκε και με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, για να ακούσει τις απόψεις τους αναφορικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου. Σε απάντηση των θεμάτων που τέθηκαν, η κυρία Γκάγκα ενημέρωσε για την αλλαγή στον τρόπο διορισμού των ειδικευομένων ιατρών, ώστε οι θέσεις να καλύπτονται ταχύτερα, για τις θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς επίσης και για τις επικείμενες προκηρύξεις θέσεων μόνιμου ιατρικού και λοιπού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν πάγια κενά.

Σχετικές ειδήσεις