Πασχαλινά αβγά: Μέχρι πότε είναι ασφαλές να τα φάτε

Newsbomb

Αυτές τις ημέρες τα πασχαλινά αβγά έχουν την τιμητική τους.

Το τσούγκρισμα είναι παραδοσιακό μέρος στο γεύμα τόσο μετά την Ανάσταση το Μ. Σάββατο, όσο και στο μεγάλο πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Πρέπει, όμως, να προσέχετε πάντοτε την κατανάλωση των αβγών, αφού μπορεί να περιέχουν σαλμονέλα στην ωμή τους μορφή, ενώ ακόμα και όταν είναι καλά βρασμένα (όπως τα πασχαλινά αβγά) πρέπει να μην υπερβαίνετε την χρονική διάρκεια που πρέπει να τα καταναλώσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved