ΥΓΕΙΑ

Η νέα ηγεσία του ΕΟΠΥΥ

Η νέα ηγεσία του ΕΟΠΥΥ

Μετά από παρατεταμένη ονοματολογία και συσκέψεις επί συσκέψεων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας φαίνεται πως κατέληξε στα ονόματα αυτών που θα κληθούν να αναλάβουν τα ηνία του ΕΟΠΥΥ.

Όπως αποφασίστηκε σε πολύωρη σύσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Απριλίου στο υπουργείο Υγείας, καθήκοντα προέδρου του ΕΟΠΥΥ πρόκειται να αναλάβει ο Σωτήρης Μπερσίμης. Ο κ. Μπερσίμης είναι λέκτορας στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Μοντέλα Επίβλεψης και Ελέγχου Διεργασιών, η Θεωρία Ροών και Σχηματισμών, τα Μοντέλα Βιοεπιτήρησης και τα Μοντέλα Διακοπής Κλινικών Δοκιμών.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Οργανισμού προορίζεται ο Σταμάτης Βαρδαρός, νυν μέλος του Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ. Ο κ. Βαρδαρός είναι υπεύθυνος του τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), καθώς και επιστημονικός υπεύθυνος της Συνομοσπονδίας σε θέματα πολιτικών απασχόλησης, κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής προστασίας.

Σχετικές ειδήσεις