ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες

Με ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις σκοπεύει να αναδείξει το ρόλο των φυσικοθεραπευτών στο κοινωνικό σύνολο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με φετινό μήνυμα «Αξιοποιώντας τις δυνατότητες», το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής του ΠΦΣ συμμετέχει ενεργά στις εξής δραστηριότητες, από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου:

• Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00 - 21:00: Ημερίδα με θέμα «Φυσικοθεραπεία για όλους», σε συνεργασία με τα επιστημονικά τμήματα του ΠΣΦ και τον Δήμο Αθηναίων, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (οδός Ακαδημίας 50).

• Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεγαλώνοντας με υγεία», με το Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ηλιούπολης (οδός Καραμανλή και Ιάσονος).

• 7 – 13 Σεπτεμβρίου: Εθελοντική αιμοδοσία μελών, συγγενών και φίλων του Π.Τ. Αττικής για την τράπεζα αίματος του ΠΣΦ.

Ο ΠΣΦ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, προκειμένου να έχουν έγκυρη και στοχευόμενη πληροφόρηση για την υγεία τους.

Σχετικές ειδήσεις