Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες

Newsbomb

Με ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις σκοπεύει να αναδείξει το ρόλο των φυσικοθεραπευτών στο κοινωνικό σύνολο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με φετινό μήνυμα «Αξιοποιώντας τις δυνατότητες», το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής του ΠΦΣ συμμετέχει ενεργά στις εξής δραστηριότητες, από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου:

• Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00 - 21:00: Ημερίδα με θέμα «Φυσικοθεραπεία για όλους», σε συνεργασία με τα επιστημονικά τμήματα του ΠΣΦ και τον Δήμο Αθηναίων, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (οδός Ακαδημίας 50).

• Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεγαλώνοντας με υγεία», με το Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ηλιούπολης (οδός Καραμανλή και Ιάσονος).

• 7 – 13 Σεπτεμβρίου: Εθελοντική αιμοδοσία μελών, συγγενών και φίλων του Π.Τ. Αττικής για την τράπεζα αίματος του ΠΣΦ.

Ο ΠΣΦ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, προκειμένου να έχουν έγκυρη και στοχευόμενη πληροφόρηση για την υγεία τους.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved