Χωρίς τη συμμετοχή του ΠΙΣ το συνέδριο για τη Δημόσια Υγεία

Newsbomb

Χωρίς τη συμμετοχή του ΠΙΣ το συνέδριο για τη Δημόσια Υγεία

Βλασταράκος αποδοκιμάζει Μπασκόζο 

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη συμμετοχή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στο Συνέδριο που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Μιχάλης Βλασταράκος.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου, με τη συμμετοχή πολλών επιστημόνων ομιλητών, ξένων και Ελλήνων, για θέματα της Δημόσιας Υγείας, που αφορούν τη χώρα μας.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν προσεκλήθη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, για να εκφράσει τις θέσεις του θεσμικού συμβούλου της Πολιτείας σε θέματα υγείας σε αυτό το Συνέδριο, το οποίο έχει μεγάλη σημασία.

Η απλή πρόσκληση παρουσίας του αποδοκιμάζεται από τον πρόεδρο του ΠΙΣ και εκφράζεται η λύπη του για τις αδυναμίες και τις παραλείψεις των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συνέβαλλε και συμβάλλει καθοριστικά με δράσεις, ενημερώσεις και καμπάνιες, τόσο για τον αντιγριπικό εμβολιασμό όσο και για άλλες λοιμώδεις παθήσεις και είχε κοινές συσκέψεις για συνεργασία δράσεων, προς αυτή τη κατεύθυνση, με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο ΠΙΣ θα συνεχίσει, ανεξαρτήτως της παράλειψης αυτής, να ενδιαφέρεται τα μέγιστα για τα ζητήματα Δημόσιας Υγείας» αναφέρει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved