Έλληνας εξαλείφει την αραίωση των μαλλιών σε δύο ώρες

Newsbomb

Γνωρίσαμε τον Ιδρυτή της Tsvl Hair Therapy και Hair Therapist Expert, Μιχαήλ Τσουβαλά, που δημιούργησε την Παγκόσμια καινοτόμο μέθοδο της εξάλειψης της Αραίωσης Μαλλιών.

Μας περιέγραψε γιατί ασχολήθηκε, ερεύνησε , διόρθωσε και εν τέλει δημιούργησε την Παγκόσμια μέθοδο, η οποία βασίστηκε στην φιλοσοφία εξάλειψης της αραίωσης.

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με οξεία αντίληψη, διορατικότητα, και συνεχή εκπαίδευση σε σεμινάρια top επιπέδου. Προέρχεται από οικογένεια κομμωτών –Top Hair Artists- έχει διεθνή έγκριση και πιστοποίηση για την μέθοδο που ανακάλυψε.

«Πέντε χρόνια πριν, λοιπόν, κλήθηκα να απαντήσω στο ερώτημα που απασχολούσε τόσο τους δικούς μου πελάτες, όσο και τον κόσμο στο σύνολο του. Με ποιο φυσικό τρόπο μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα της αραίωσης;

Έκτοτε, αναζήτησα, πειραματίστηκα, πέτυχα λιγότερο, ξανά προσπάθησα, ώσπου σήμερα σας παρουσιάζω με μεγάλη ικανοποίηση την πρότασή μου για το ζήτημα αυτό.

Το σκεπτικό βασίστηκε στο ότι τα μαλλιά, όπως και τα φυτά, για να είναι και να φαίνονται υγιή χρειάζονται υγρασία και “τροφή”. Έπειτα από πολυετή έρευνα διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά έχουν άμεση σχέση με τα φυτά και εκεί βασίζεται η Παγκόσμια Καινοτόμος μέθοδός μας για την αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη θεραπεία και μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Έχουμε την Πανευρωπαϊκή Έγκριση EuroPass και Πιστοποίηση από την Tuv Hellas/Swiss Aproval για την εφαρμογή της και την αποτελεσματικότητα της».

Δείτε το παρακάτω video με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://m.facebook.com/TsvlHairTherapy/
www.tsvlhairtherapy.com
http://instagram.com/tsvlhairtherapy

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved