ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Σε πλήρη λειτουργία τα χειρουργεία

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Σε πλήρη λειτουργία τα χειρουργεία

Επέστρεψε η ομαλότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, σύμφωνα με τη διοίκηση, καθώς τα χειρουργεία βρίσκονται πλέον σε πλήρη λειτουργία, ενώ το πρόγραμμα εφημεριών κινείται στα επίπεδα των προηγούμενων μηνών και ετών.

Μετά τις παρεμβάσεις για την επαναλειτουργία των χειρουργείων, κατά το μήνα Μάιο πραγματοποιήθηκαν 42 χειρουργικές και 15 γυναικολογικές επεμβάσεις. Μέχρι τις 21/06/2017 δε, είχαν πραγματοποιηθεί 32 επεμβάσεις χειρουργικές (12 μεγάλες, 4 μεσαίες, 17 μικρές) και 16 γυναικολογικές, αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ως προς το πρόγραμμα εφημεριών, αυτό καταρτίζεται με εισηγήσεις των διευθυντών των κλινικών και του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας. «Μέχρι σήμερα υλοποιείται ομαλά και με ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψη το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό. Ο τρόπος πραγματοποίησης των εφημεριών και κάλυψης των αναγκών του Γ.Ν. Ζακύνθου κινείται στο πλαίσιο των προηγούμενων μηνών και ετών και οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά συμβάλλει στην περαιτέρω δυσφήμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και της απαξίωσης αυτού» επισημαίνει, τέλος, η διοίκηση.

Σχετικές ειδήσεις