Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη έκθεση Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας

Νewsbomb

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη έκθεση Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας

Σε μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις ιατρικού τουρισμού, τη MedΤravel Expo της Ρωσίας, συμμετείχε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας, αλλά και στην προσέγγιση με συντεταγμένες ενέργειες της ρωσικής αγοράς, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε ως χορηγός στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης «Ρωσική Υγεία». Πρόκειται για μία ετήσια διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε το «Greek Health Tourism Forum & Workshop», με το χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Ιπποκράτης σας καλεί». Το συγκεκριμένο φόρουμ αποτέλεσε μία πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού, με στόχο την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού και την προώθηση της Ελλάδας ως παγκόσμιου, ελκυστικού προορισμού τουρισμού, 365 ημέρες το χρόνο.

Το «Greek Health Tourism Forum & Workshop» διεξήχθη με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων ρωσικών τουριστικών γραφείων, εξειδικευμένων στον ιατρικό τουρισμό όπως και κρατικών λειτουργών, εκπροσώπων του ρωσικού κράτους. Οι προσκεκλημένοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον εξειδικευμένο αυτό κλάδο υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς και φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο B2Β επιχειρηματικών συναντήσεων στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε σε Ιατρικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από τη Ρωσική Ένωση Ορθοπεδικών Τραυματολόγων της Ρωσίας, με θέμα «Όγκοι Οστών». Τον Όμιλο εκπροσώπησαν οι Ορθοπεδικοί-Χειρουργοί, Δρ. Θ. Αποστόλου και Δρ. Ε. Σαμολαδάς, οι οποίοι συμμετείχαν με παρουσιάσεις επί του θέματος, στο οποίο και εξειδικεύονται.

Με αφορμή τη συμμετοχή αυτή, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς, αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου, επενδύοντας με συνέπεια και με συντεταγμένες ενέργειες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού brand name για τη χώρα μας στον Ιατρικό Τουρισμό».

(Στη φωτογραφία: Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής την κα Χριστίνα Δουμπαλή, MD, Διευθύντρια Τμήματος Διεθνών Ασθενών, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και την κα Φανή Αθανασιάδου – Πιπεροπούλου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Επιστημονική Διευθύντρια, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved