ΥΓΕΙΑ

Η νεότητα στη μέση ηλικία: Τα νέα trends σε διατροφή και αντιγήρανση

Η νεότητα στη μέση ηλικία: Τα νέα trends σε διατροφή και αντιγήρανση

Τι είναι η Face Yoga, τι ρόλο παίζουν οι ορμονικές μεταβολές και πώς μπορούμε να βάλουμε τα βότανα στην υπηρεσία της υγείας και της νεότητας, είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα δώσει απαντήσεις η ημερίδα «Η νεότητα στη μέση ηλικία».

Την ημερίδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης και είναι βασισμένη σε μια ιδέα της Δημοσιογράφου-Συγγραφέα, Άννας Μαρίας Παπίρη. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος από τις 10:30 μέχρι τις 18:30.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί θα παρουσιάσουν ό,τι καινούριο υπάρχει στην ιατρική επιστήμη και την κοσμητολογία, τα νέα trends στη διατροφή και την αντιγήρανση, τις νέες επαναστατικές θεραπείες και φόρμουλες, τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και θεραπείας, καθώς και τους παράγοντες που διασφαλίζουν Υγεία, Ευεξία, Ποιότητα Ζωής και Μακροζωία.

Σκοπός της ημερίδας, εκτός από την ενημέρωση του κοινού, είναι η μετάδοση του μηνύματος ότι η μέση ηλικία αποτελεί τη δεύτερη νεότητα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, μια ακόμα ευκαιρία για επανεκκίνηση του οργανισμού, μια περίοδο που όλοι μπορούν να βιώσουν δημιουργικά και απολαυστικά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις και είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

Με σύνθημα «Η νεότητα είναι στάση ζωής», η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης υπόσχεται γνώση, εμπειρίες και πολλά υπέροχα δώρα σε όλους όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και οι ομιλητές στο www.ilovemylife.gr