Νέα επένδυση του Ομίλου Ιατρόπολις ύψους 10 εκατ. ευρώ στην καρδιά της Αθήνας (pics)

Newsbomb

Νέα επένδυση του Ομίλου Ιατρόπολις ύψους 10 εκατ. ευρώ στην καρδιά της Αθήνας (pics)

Μία νέα πλήρως εξοπλισμένη διαγνωστική μονάδα εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης (15/05/2019) ο Όμιλος Ιατρόπολις, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για επένδυση 10 εκατ. ευρώ για την 7η Μονάδα του Ομίλου, καθώς το Ιατρόπολις διαθέτει ήδη πέντε διαγνωστικά́ κέντρα και μία εξειδικευμένη ογκολογική́ κλινική́, εξυπηρετώντας πλέον 4.000 επισκέπτες καθημερινά.

Η νέα διαγνωστική μονάδα στην οδό Πατησίων θα παρέχει υπηρεσίες με 12 πλήρως εξοπλισμένα τμήματα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

Η νέα μονάδα που εγκαινιάσθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ξεκίνησε ήδη τη λειτουργίας της σε μία έκταση 2500 τ.μ., σε ιδιόκτητο κτήριο το οποίο κατασκευάσθηκε με προδιαγραφές διαγνωστικού κέντρου.

Στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου Ιατρόπολις είναι να καλύψει με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, καλύπτοντας τους κατοίκους με όλες τις διαγνωστικές και εργαστηριακές υπηρεσίες.

Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τουλάχιστον 400.000 κατοίκους του κέντρου της πόλης και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές, η διαγνωστική μονάδα είναι στελεχωμένη με 65 εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, ειδικούς τεχνολόγους καθώς και διοικητικό προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι και αυτή η μονάδα του Ομίλου Ιατρόπολις είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με ασφαλιστικές εταιρείες.

Το νέο κέντρο του Ομίλου Ιατρόπολις έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του. Μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίνονται και ψηφιακά στους ασθενείς και αντίστοιχα μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά προς διευκόλυνσή τους, με την τήρηση πάντα όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Η νέα μονάδα στην οδό Πατησίων 290 θα δέχεται καθημερινά ασθενείς από 06:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρόπολις κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας μονάδας στην Πατησίων δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγειάς στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση, οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

iatropolis1.JPG
01
ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved