ΥΓΕΙΑ

EVIOL: Μεγάλος χορηγός της Ειρηνοδρομίας 2019 του Δήμου Αγίου Δημητρίου (pics)

EVIOL: Μεγάλος χορηγός της Ειρηνοδρομίας 2019 του Δήμου Αγίου Δημητρίου (pics)

Την Κυριακή (12/05/2019) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ειρηνοδρομία 2019 του Δήμου Αγίου Δημητρίου και η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως μεγάλος χορηγός σε ένα αγώνα δρόμου που έχει γίνει πλέον θεσμός.

«Τρέχοντας στη γειτονιά τους» στον Άγιο Δημήτριο, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επιβεβαιώνουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύουν τις αξίες της αθλητικής συμμετοχής, της ειρήνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της ποιότητας της ζωής.

Στηρίζοντας την Ειρηνοδρομία του Αγίου Δημητρίου, που φέτος είχε ως κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για την ειρήνη, με τη Φλόγα στην καρδιά», τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, ενίσχυσαν ένα πολύτιμο κοινωνικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων της Ειρηνοδρομίας θα προσφερθούν στο Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL παράγονται από την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία GAP, το εργοστάσιο της οποίας εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο από το 1949. «Είναι στη φύση μας να τρέχουμε μαζί για το καλύτερο!»

Σχετικές ειδήσεις