ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Black Phone: Όταν το «Sinister» συναντάει το «It» στο διαβολικό προσωπείο του Ίθαν Χοκ

The Black Phone
Ο φρικιαστικός Ίθαν Χοκ στο Black Phone

H ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 3 Φεβρουρίου 2022.

O Σκοτ Ντέρικσον, σκηνοθέτης του Sinister, της πιο τρομακτικής ταινίας όλων των εποχών σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που έγινε πέρσι, ετοιμάζεται να σκορπίσει και πάλι ανατριχίλες με το νέο του φιλμ που έχει τίτλο The Black Phone και πρωταγωνιστή έναν ανατριχιαστικό Ίθαν Χοκ.

Πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου τρόμου του Τζο Χιλ, γιου του Στίβεν Κινγκ, που αποτελεί μέρος της ανθολογίας «20th Century Ghosts».

Στο πρώτο τρέιλερ που έχει δοθεί δημοσιότητα, οι φαν του τρόμου και του Στίβεν Κίνγκ, θα παρατηρήσουν αρκετές ομοιότητες με την ταινία Το Αυτό (It). Μπαλόνια, παιδιά, ένας φρικιαστικός χαρακτήρας με διαβολική μάσκα (Ίθαν Χοκ) που δολοφονεί μικρά παιδιά, κλπ.

Συγκεκριμένα, η ιστορία εστιάζει σε ένα μικρό παιδί που πέφτει θύμα απαγωγής από έναν άντρα με μια διαβολική μάσκα. Το μικρό αγόρι βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα κατασκότεινο υπόγειο γεμάτο με το αίμα δολοφονημένων παιδιών. Στο χώρο υπάρχει και ένα χαλασμένο μαύρο τηλέφωνο το οποίο αρχίζει ξαφνικά να χτυπάει σπάζοντας τη σιωπή, ενώ τα πνεύματα των δολοφονημένων παιδιών, προσπαθούν να βοηθήσουν το αγόρι να ξεφύγει.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 3 Φεβρουρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποσά που ζαλίζουν - Αυτές είναι οι πιο ακριβές αφίσες ταινιών όλων των εποχών

Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Θετικοί στον κορονοϊό Τζον Μπον Τζόβι και Μπράιαν Άνταμς