ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ωραιόκαστρο: Ο 12χρονος τα είδε όλα - Τον σκότωσε τελευταίο ο θείος του (pics+vid)

Ωραιόκαστρο: Ο 12χρονος τα είδε όλα - Τον σκότωσε τελευταίο ο θείος του (pics+vid)

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου Θεσ/νικης- αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα - από την τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/01/2015)στην οδό Θεσσαλονίκης 65.

Ένας 55χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του, σκοτώνοντας τον άτυχο άντρα, τη σύζυγό του αλλά και το 12χρονο παιδί τους.

Στη συνέχεια, προσπάθησε - με το ίδιο μαχαίρι - να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της μεζονέτας. Ωστόσο, το ύψος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κι έτσι απλώς τραυματίστηκε.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 55χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας ένα μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του - στο ισόγειο του σπιτιού - και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους, όπου δολοφόνησε τη σύζυγό του και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους.

Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οικονομικές διαφορές τα αίτια του άγριου φονικού

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οικονομικές διαφορές χώριζαν τον 55χρονο δράστη του φρικτού τριπλού εγκλήματος με τον κουνιάδο του, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ. Αυτό φέρεται ότι ήταν το κίνητρο που τον ώθησε να ξεκληρίσει ολόκληρη την οικογένεια.

O δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε το θύμα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, προέκυψαν προβλήματα, καθώς ο δράστης φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο κουνιάδος του «τον έριξε» οικονομικά.

Γείτονες, μιλώντας για το θύμα, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άτομο, που δε δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, ενώ αναφέρουν ότι δράστης και θύματα διατηρούσαν σχεδόν άριστες οικογενειακές σχέσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, «την προηγούμενη ημέρα δράστης και θύματα έτρωγαν και έπιναν μαζί».

Τραγική φιγούρα η πεθερά του θύματος, που φέρεται να είδε το αποτρόπαιο σκηνικό που εκτυλίχθηκε.

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, thesstoday.gr, thestival.gr

Πηγή βίντεο: politesoraiokastrou.gr, thousandnews.gr

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις