ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 26χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 26χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου στην Αθήνα, για την ανθρωποκτονία του Μένη Κουμανταρέα που διαπράχθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2014 στην Κυψέλη.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για τον:

MATASAREANU Stefan – Cristinel του Iulian που γεννήθηκε στη Ρουμανία.

koumantareas2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 7-4-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή και ο δεύτερος Ρουμάνος για τη δολοφονία του Κουμανταρέα

Αρνείται ο 25χρονος οτι δολοφόνησε τον Κουμανταρέα

Ποινική δίωξη κατά του δολοφόνου του Μένη Κουμανταρέα

Σχετικές ειδήσεις