ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγκλονιστική εξέλιξη: Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Συγκλονιστική εξέλιξη: Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε στις αρχικές έρευνες για τη δολοφονία του άτυχου οδηγού ταξί, το απόγευμα της Παρασκευής (10/03) στην Καστοριά.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ - ΣΕ ΚΡΟΤΑΦΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΑ

Συνελήφθη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικός που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί, σε ερημική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς. Σύμφωνα δε με πληροφορίες ομολόγησε το έγκλημα και έκανε λόγο για προσωπικές διαφορές με το θύμα.

kastoria1

Πρόκειται για 30χρονο ειδικό φρουρό από την Καστοριά, που υπηρετούσε σε ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και μάλιστα συμμετείχε στις πρώτες έρευνες που έγιναν για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Ο αστυνομικός είχε πάρει μετάθεση από την Αθήνα απ' όπου υπηρετούσε στο παρελθόν στην Καστοριά.

Στο σπίτι του 30χρονου αστυνομικού βρέθηκε και πιστόλι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο άτυχος οδηγός. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας.

kastoria2

Όπως σημειώνει το alphafm.gr, με Δελτίο Τύπου η Αστυνομία ενημέρωσε ότι «για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικής φρουρός ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διευρευνώνται τα αίτια».

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από σχετική αναφορά της οικογένειας στην Αστυνομία καθώς από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το όχημά του μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άτυχος 52χρονος με καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία ενώ μερικές δεκάδες μέτρα μακριά βρέθηκε το όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.

Ο οδηγός, πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, έναν στον κρόταφο κι έναν στο στήθος.

Όπως είναι αναμενόμενο, η υπόθεση από την πρώτη στιγμή θύμισε αυτή του μανιακού που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς, έχοντας σκοτώσει έναν και τραυματίσει έναν ακόμα.

Πηγή φωτογραφιών - βίντεο: alphafm.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.


Σχετικές ειδήσεις