ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στην Καστοριά: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ταξί

Τρόμος στην Καστοριά: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ταξί

Συναγερμός σήμανε σε όλη την πόλη της Καστοριάς αργά το απόγευμα της Παρασκευής (10/3/2017) όταν και βρέθηκε νεκρός ένας οδηγός ταξί, ο οποίος φέρεται να έχει πυροβοληθεί.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και το θύμα είναι περίπου 50 ετών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το περιστατατικό έχει αναστατώσει τους επαγγελματίες οδηγούς της πόλης καθώς το αιματηρό περιστατικό, θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Όπως έγινε γνωστό οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το όχημά του μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 52χρονος με καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο σε ερημική τοποθεσία ενώ μερικές δεκάδες μέτρα μακριά βρέθηκε το όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.

Η υπόθεση έχει μετατραπεί σε «θρίλερ» καθώς είναι ακόμη άγνωστο εάν έχει αυτοπυροβοληθεί ή εάν έχει δεχθεί σφαίρα από κάποιον την ίδια στιγμή που το όπλο της επίθεσης δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Στην περιοχή επικρατεί πανικός με την αστυνομία να έχει αποκλείσει το σημείο και να πραγματοποιεί εξονυχιστικές έρευνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δείτε βίντεο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ταξιτζής

(πηγή βίντεο: alphafm.gr)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του.

Σχετικές ειδήσεις