ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μελών κυκλώματος που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μελών κυκλώματος που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Πέντε αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, συνελήφθησαν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, να μεταφέρουν οχτώ παράτυπους μετανάστες, που είχαν εισέλθει παράνομα από την ελληνοτουρκική μεθόριο.

Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην παλιά εθνική δύο ύποπτα αυτοκίνητα (όχημα διακίνησης και προπομπό) και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του ενός επέβαιναν οι οχτώ αλλοδαποί, οι τρεις από τους οποίους στον χώρο αποσκευών.

Οι διακινούμενοι αλλοδαποί εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο με τη βοήθεια άλλου μέλους του κυκλώματος και παρελήφθησαν από περιοχή του νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την πόλη της Αθήνας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μυγδονίας, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις