ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Νέα εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ένα ένα ξεπηδούν τα προβλήματα στην διαδικασία αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, Άκη Τσοζατζόπουλου, με την γραφειοκρατία αυτή τη φορά να στέκεται εμπόδιο.

Παραμένει στη φυλακή ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ

Μετά τα πρώτα κολλήματα των εκκρεμών διώξεων, αλλά και της εξουσιοδότησης που ζητούν οι δικηγόροι του πρώην υπουργού, να έχουν ξεπεραστεί, ακόμα ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε στην υπόθεση της αποφυλάκισής του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν συνήγοροι του πρώην υπουργού, για μόλις λίγα λεπτά, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τις απαραίτητες σφραγίδες ώστε να αφεθεί ελεύθερος σήμερα, Τρίτη (2/5).

Εμπόδιο σε αυτό στάθηκε η… ώρα, καθώς οι δικηγόροι είχαν διορία να πάρουν τις απαιτούμενες σφραγίδες πριν τις 15:00 το μεσημέρι, πριν δηλαδή το καθορισμένο ωράριο λειτουργίας του εφετείου.

Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, «κάνουμε αγώνα με τον χρόνο. Πρέπει πρώτα να επιλύσουμε κάποια γραφειοκρατικά θεάματα, όπως αυτό του διαβατηρίου και να είναι και η εισαγγελία ανοιχτή ώστε να δώσει το αποφυλακιστήριο και να εκτελέσει τις αποφάσεις».

Σχετικές ειδήσεις