ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

Εκτεταμένα επεισόδια έγιναν πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Θερμόαιμοι οπαδοί εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης και επιτέθηκαν εναντίον δημοτικών συμβούλων. Προπηλακίστηκαν ο Γιώργος Πάνος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Γιάννης Καλαμπόκης, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν να απομακρυνθούν από το χώρο της συνεδρίασης πρόσωπα που συγκέντρωναν την οργή των οπαδών.

Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να εξετασθούν, λόγω των κτυπημάτων που δέχτηκαν. Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Πάνο, τους δημοτικούς συμβούλους Πρελορέντζο, Παπακώστα και Αντωναρόπουλο καθώς και τον σύμβουλο του δημάρχου κ. Μπαρούτα, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι από την επίθεση. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η παράταξη της πλειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών» κι αναμένεται η έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Σχετικές ειδήσεις