ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Αυτός είναι ο πατέρας - κτήνος που βίαζε και βασάνιζε τα παιδιά του (photo)

Χανιά: Αυτός είναι ο πατέρας - κτήνος που βίαζε και βασάνιζε τα παιδιά του (photo)

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όχι μόνο. Πατέρας κακοκοποιούσε σεξουαλικά, ξυλοκοπούσε και βασάνιζε χωρίς έλεος τα πέντε παιδιά του, με τη σύζυγό του να συμμετέχει στα αρρωστημένα «παιχνίδια» του.

Το σατανικό ζευγάρι, ο Ντάγκλας και η Τζούλι Μπαρ από τη Μεγάλη Βρετανία, είχε υιοθετήσει πέντε παιδιά τα οποία και έφερε στην Ελλάδα προκειμένου να αποφύγει τις συνεχείς επισκέψεις και τους ελέγχους των βρετανικών κοινωνικών λειτουργών.

Το 2007, μαζί με τις τρεις κόρες (12, 8 και 4 ετών) και τους δύο γιους (11 και 2 ετών) του, το ζευγάρι είχε φτάσει στον Ταυρωνίτη Χανίων, όπου και εγκαταστάθηκε. Τότε άρχισε το μαρτύριο για τα παιδιά, το οποίο παρά την κινητοποίηση δύο αλλοδαπών γειτώνων του ζευγαριού, συνεχίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 όταν και οι δύο μεγαλύτερες κόρες δεν άντεξαν άλλο και μίλησαν σε δύο γυναίκες του χωριού για τα βασανιστήρια που βίωναν.

Έκαναν λόγο για βιασμούς, ξύλο, απειλές ότι θα τα σκοτώσουν αν μιλήσουν. Και η σύζυγος να μετέχει κι εκείνη στο αρρωστημένο παιχνίδι πετώντας τους μαχαίρια και χτυπώντας τα βάναυσα κάθε φορά που εκείνα δεν υπακούν στην αρρωστημένη ψυχοσύνθεση εκείνης και του συζύγου της.

Οι συγχωριανές κατήγγειλαν όσα άκουσαν και ο 58χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση ενώ η σύζυγός του εξαφανίστηκε και καταζητείται για υπόθαλψη και συνεργία.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ασχολούνται με τον παιδόφιλο πατέρα και μάλιστα η εφημερίδα «Sunday Post» σε ρεπορτάζ με τον τίτλο «Δημιουργώντας ένα τέρας» δημοσίευσε καταγγελίες ενός από τα θύματά του, το οποίο περιγράφει ότι το υπόγειο του πύργου του ήταν στην κυριολεξία ένα κολαστήριο ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία του ζευγαριού.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb

Πηγή: candianews.gr

Σχετικές ειδήσεις