ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Αυτές είναι οι πιο παγωμένες πόλεις στην Ελλάδα – Δείτε πόσο θα πέσει σήμερα ο υδράργυρος

Καιρός: Αυτές είναι οι πιο παγωμένες πόλεις στην Ελλάδα – Δείτε πόσο θα πέσει σήμερα ο υδράργυρος

Ειδήσεις για κακοκαιρία – Μπορεί τα χιόνια να αποτελούν πλέον… παρελθόν στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και σήμερα.

Σε αρκετές πόλεις ο υδράργυρος επιμένει να δείχνει μείον, ενώ οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καταγράφονται σήμερα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Αναλυτική η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Στην Αττική σήμερα, Παρασκευή (02/12/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 που θα στραφούν σε δυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και από το βράδυ και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία από -9 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν στα νότια στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια από -3 έως 13 και στα νότια από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και μέχρι το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία οι άνεμοι θα γίνουν δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό.

Δείτε εδώ την πρόβλεψη του καιρού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Σχετικές ειδήσεις