ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη που πρωταγωνίστησε στον «Κυνόδοντα»

Νεκρή η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη που πρωταγωνίστησε στον «Κυνόδοντα»
Μαίρη Τσώνη, mairi_tsoni

Νεκρή βρέθηκε σήμερα (08/05/2017) το πρωί η Μαίρη Τσώνη, ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα απότησυμμετοχή της στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου.

Για την ώρα, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της.

Εκτός από τον «Κυνόδοντα», είχε παίξει και σε άλλες ταινίες όπως το «Κακό», το «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, το «Artherapy» του Νίκου Περάκη και τα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ενώ είχε πάρει μέρος και σε παραστάσεις.

Η Μαίρη Τσώνη είχε γίνει γνωστή και ως τραγουδίστρια, καθώς συμμετείχε στο συγκρότημα «Μary & The Boy».

Ποια ήταν η Μαίρη Τσώνη

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Λιβαδειά. Ωστόσο, μετακόμιζε συνέχεια με την οικογένειά της ανά την Ελλάδα, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της.

Η ηθοποιός είχε φοιτήσει στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε μιούζικαλ στη σχολή Μusical Τheater Dance Attic, από όπου αποφοίτησε το 2005.

mairi tsoni1

Στη συνέχεια, προέκυψε το συγκρότημα «Mary and The Boy» και επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πρώτη της επαφή με το σινεμά ήταν με το «Κακό 1» του Γιώργου Νούσια και στη συνέχεια ήρθε ο «Κυνόδοντας».

mairi tsoni7

«Παίζω τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική, ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της. Είναι αρκετά παθητική, δεν είναι ενεργητική όσο τα άλλα παιδιά, είναι πιο μαζεμένη. Οι γονείς έχουν κλείσει τα παιδιά στο σπίτι από μικρά και έχουν αναπτύξει μεταξύ τους δικούς τους κώδικες. Δεν ήταν δύσκολος ο ρόλος, γιατί ο Γιώργος ήξερε να μας κατευθύνει και ήξερε τι διάλεξε. Ήταν εύκολο για μας να υποδυθούμε. Σε καμιά περίπτωση αυτός ο ρόλος δεν είναι κοντά σε μένα και δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασε. Μόνο μία σκηνή που κόπηκε, στην οποία η ”aδελφή” μου με δέρνει. Έφαγα πολύ ξύλο και γέμισα μελανιές για κάποιους μήνες. Η εμπειρία στις Κάννες ήταν παραπάνω από ωραία. Κόκκινο χαλί, φώτα, φλας, φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και συνεντεύξεις. Στην πρεμιέρα ήμασταν λίγο σοκαρισμένοι όλοι, ήταν αναπάντεχο, ήρθαν όλα πολύ γρήγορα. Δεν ήξερα πόσο καλά θα πηγαίναμε, αλλά από την ανταπόκριση του κόσμου και τα σχόλια στα ξένα μέσα ήμουν σίγουρη ότι θα πάμε καλά... Ήταν πολύ θετικός ο ξένος Τύπος για την ταινία, την κατάλαβαν πιο εύκολα οι ξένοι. Είναι λίγο μίζερο να σκέφτεσαι ότι εδώ πάντα ψάχνουν να βρουν το χειρότερο. Συμβαίνει όμως», είχε δηλώσει η Μαίρη Τσώνη, για την εμπειρία της στον «Κυνόδοντα».

mairi tsoni3
mairi tsoni5

Σχετικές ειδήσεις