ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον 21χρονο νεκρό φοιτητή στην Κάλυμνο - Η συνταρακτική αποκάλυψη και τα νέα σενάρια

Θρίλερ με τον 21χρονο νεκρό φοιτητή στην Κάλυμνο - Η συνταρακτική αποκάλυψη και τα νέα σενάρια

Δεκάδες ερωτήματα γεννά η συνταρακτική αποκάλυψη σχετικά με τη σορό του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε δολοφονημένος στην Κάλυμνο.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου, φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος αγνοοούταν για έξι μέρες από τις 19 Νοεμβρίου, βρέθηκε δολοφονημένος σε ένα χωράφι στην περιοχή Λαγκά που είναι «άντρο» τοξικομανών και γίνεται εμπόριο ναρκωτικών.

Εκτιμήσεις των Αρχών θέλουν τον άτυχο νέο να έπεσε θύμα επίθεσης ανδρών που εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις στο νησί ή τοξικομανών που τριγυρνούν στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα.

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τη σορό

Με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του, εντοπίστηκε τελικά ο Νίκος Χατζηπαύλου γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στο σενάριο πως η σορός αμέσως μετά τη δολοφονία οδηγήθηκε σε κάποιο «ασφαλές» σημείο, μέχρι να αποφασιστεί από τους δράστες που θα αφήσουν τελικά το άψυχο σώμα του φοιτητή.

Τι μαρτυρά το χτύπημα στο κεφάλι

Μέχρι και σήμερα (27/11) δεν έχει διαπιστωθεί με βεβαιότητα η αιτία που οδήγησε στο θάνατο τον Νίκο Χατζηπαύλου, παρ’όλα αυτά εκ πρώτης όψεως φαίνεται να χτυπήθηκε με κάποιο βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα ρόπαλο.

Ακόμη ο θάνατος του νεαρού αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια καθώς τα τραύματα που φέρει δεν είναι συμβατά με την πτώση του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 21χρονος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την μητέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο (18/11) στην Κάλυμνο, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πήρε το ποδήλατο του αδερφού του και είπε στη μητέρα του ότι βγαίνει για μια βόλτα και ότι θα επιστρέψει, «μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου Χατζηπαύλου.

Καθώς η νύχτα έπεφτε και ο νεαρός δεν είχε φανεί, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όπως είπε στην αστυνομία ο γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ειδήσεις γύρω από τη μυστηριώδες έγκλημα

Πηγή: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος

Σχετικές ειδήσεις