ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Θέλουν να κουκουλώσουν το bullying στον γιο μου» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του μαθητή

Βόλος: «Θέλουν να κουκουλώσουν το bullying στον γιο μου» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του μαθητή

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου μαθητή, έδειξε ο ίδιος την τρίλιζα που είχαν ζωγραφίσει στα οπίσθια του παιδιού και η διευθύντρια έλεγε «βλέπω μια ζωγραφιά»

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τον τρόπο που χειρίστηκε η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Βόλου την υπόθεση του bullying στον 7χρονο μαθητή από τον πατέρα του.

«Ο γιος μου τον έδειξε (σ.σ. τον δράστη του bullying) στην διευθύντρια. Μου είπε "εγώ τον έδειξα αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα" γιατί και τις προηγούμενες φορές που έλεγε με κλωτσάει έμεναν στο μην το ξανακάνεις αυτό», ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου μαθητή που έπεσε θύμα bullying στον Alpha.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι έδειξε στη διευθύντρια την τρίλιζα που είχε ζωγραφίσει στα οπίσθια του παιδιού του ο άλλος μαθητής στο δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας στον Βόλου.

«Κατάλαβα ότι θέλουν να το κουκουλώσουν γιατί ρώταγε εμένα ποιος ήταν ο επιτηρητής την ώρα του συμβάντος», συμπλήρωσε ο πατέρας του 7χρονου σύμφωνα με τον οποίον η διευθύντρια του σχολείου δεν του έχει πει ούτε το όνομα των γονεών του δράστη, ούτε την ηλικία του, ούτε την τάξη του.

Η έρευνα για το bullying συνεχίζεται σε δύο επίπεδα. Κι αυτό γιατί οι γονείς του 7χρονου μαθητή έκαναν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η τοπική Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).