ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παλαιοχριστιανών: Με στικάκι ίντερνετ δούλευε στο δημόσιο ο 45χρονος μέσα από τα λαγούμια!

Υπόθεση Παλαιοχριστιανών: Με στικάκι ίντερνετ δούλευε στο δημόσιο ο 45χρονος μέσα από τα λαγούμια!

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών διέθετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί εξ αποστάσεως: υπολογιστή αλλά και ασύρματο στικάκι ίντερνετ. 

Ασύλληπτες είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, όπως και η μητέρα τους, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην τους έχει εντοπίσει ακόμα.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει η επαγγελματική πορεία του 45χρονου, ο οποίος δούλευε σε εξ αποστάσεως εργασία και με μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως ως υπάλληλος στην καθαριότητα. Ερωτήματα διεγείρονται γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν ο παλαιοχριστιανός καθώς ο ίδιος μέσω των επιλογών στη ζωή του, φαίνεται ως αρνητης της τεχνολογίας.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος διέθετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί εξ αποστάσεως: υπολογιστή αλλά και ασύρματο στικάκι ίντερνετ. Αυτό που έκανε ήταν να συντονίζει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και των φορτηγών για μεγάλο όγκο σκουπιδιών. Δούλευε στο δημόσιο μέσα από τα λαγούμια!

Τον Ιανουάριο, όμως, το σχέδιό του άρχιζε να αλλάζει καθώς η νέα δημοτική αρχή του ζήτησε να επιστρέψει στο πόστο του. Εκείνος αρνήθηκε, επικαλούμενος απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η άρνησή του να επιστρέψει με φυσική παρουσία στο πόστο του, έφερε τη διενέργεια ΕΔΕ στον δήμο, για να βρουν πώς αυτός ο άνθρωπος δεν πήγαινε τόσο καιρό στη δουλειά του.