ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Μαρκόπουλος για Τέμπη: «Βλέπαμε το υλικό στην Εξεταστική και δακρύζαμε»

Δημήτρης Μαρκόπουλος για Τέμπη: «Βλέπαμε το υλικό στην Εξεταστική και δακρύζαμε»
EUROKINISSI.

«Για την Εξεταστική, χτίσθηκαν κάποιοι μύθοι», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών που εγκρίθηκε «κατά πλειοψηφία», οι βουλευτές της πλειοψηφίας υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα και ότι ο κανονισμός κίνησης παραβιάσθηκε επτά φορές από μοιραία ανθρώπινα λάθη. Όμως, ποινικές ευθύνες αποδίδουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, επεσήμανε σήμερα (14/03) πως «βλέπουμε έναν κανιβαλισμό των συναδέλφων από την πλειοψηφία και ακούω εκφράσεις όπως: “Δολοφόνοι”. Αυτό δεν θα το επιτρέψω για συναδέλφους οι οποίοι δάκρυζαν καθώς έβλεπαν το υλικό. Εγώ είμαι γιος σιδηροδρομικού, ποτέ δεν το επικαλέσθηκα αυτό τους προηγούμενους τέσσερις μήνες».

«Όμως, δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν εμπόριο ευαισθησίας και πόνου για εσωκομματικά οφέλη. Είχαμε συναδέλφους από τις περιοχές που θρηνούσαν θύματα και οι άνθρωποι ήταν συγκλονισμένοι. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το σόου που στήθηκε από κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης», κατέληξε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις