ΚΟΣΜΟΣ

Μόδα οι αυτοβιογραφίες στο Μπάκιγχαμ – Μετά τον Χάρι και ο θείος του Άντριου θέλει να γράψει βιβλίο

Μόδα οι αυτοβιογραφίες στο Μπάκιγχαμ – Μετά τον Χάρι και ο θείος του Άντριου θέλει να γράψει βιβλίο
(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Δεν σταματούν οι ειδήσεις από το Μπάκιγχαμ που προκαλούν πονοκέφαλο στον νέο βασιλιά – Αυτήν τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο πρίγκιπας Άντριου, αδελφός του Καρόλου και θείος του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Άντριου βρίσκεται – σύμφωνα με την Daily Mail - σε συνομιλίες με Αμερικανούς συγγραφείς για να γράψει μια εκρηκτική αυτοβιογραφία.

Τα απομνημονεύματα περιγράφονται από πηγές κοντά στον Δούκα της Υόρκης ως… Spare 2.0 μετά το αμφιλεγόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, Spare.

Ο ντροπιασμένος Δούκας, όπως αποκαλούν τα βρετανικά ταμπλόιντ τον Άντριου λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Τζέφρι Έπσταϊν λέγεται ότι πιστεύει ότι μια αυτοβιογραφία μπορεί να του επιτρέψει να τακτοποιήσει το θέμα με την συμμετοχή του στο σεξουαλικό σκάνδαλο.

Η τελευταία του μεγάλη προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ήταν η περιβόητη συνέντευξη του BBC Newsnight το 2019 που όμως απέτυχε θεαματικά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Άντριου βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αμερικανίδα συγγραφέα, Daphne Barak, η οποία έχει γράψει τις βιογραφίες της Amy Winehouse και της πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν, Benazir Bhutto.

Επίσης δύο κορυφαίοι εκδότες λέγεται ότι ενδιαφέρονται για μια αυτοβιογραφία του Δούκα.

«Μια προσοδοφόρα συμφωνία βιβλίου θα ήταν χρήσιμη για τον Άντριου, ο οποίος είπε σε φίλους ότι δεν έλαβε κληρονομιά από τη Βασίλισσα όταν πέθανε. Η οικονομική πίεση πάνω του θα μπορούσε να αυξηθεί από τα σχέδια του Βασιλιά Καρόλου να περικόψει τη χρηματοδότηση του, γεγονός που θα μπορούσε να τον οδηγήσει εκτός του σπιτιού του στο Windsor Royal Lodge».

Σχετικές ειδήσεις