ΚΟΣΜΟΣ

Ιράκ: Νέο βίντεο από τον «ματωμένο γάμο» με τους 113 νεκρούς – Η «κόλαση» φωτιάς στη δεξίωση

Ιράκ: Νέο βίντεο από τον «ματωμένο γάμο» με τους 113 νεκρούς – Η «κόλαση» φωτιάς στη δεξίωση
TWITTER.

Γάμος κατέληξε σε τραγωδία στο Ιράκ, όταν 113 άνθρωποι «έχασαν» τη ζωή τους, από πυρκαγιά που «ξέσπασε» στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπου λάμβανε χώρα η δεξίωση.

Τα ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου, εκτυλίχθηκε μία ασύλληπτη τραγωδία στη Νινευή του Ιράκ, κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης, αφού 113 άνθρωποι σκοτώθηκαν ύστερα από φωτιά.

Ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι χόρευε στο κέντρο της στολισμένης αίθουσας, «ξέσπασε» πυρκαγιά από τα πυροτεχνήματα που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά του κτηρίου. Τη στιγμή που η αίθουσα της δεξίωσης «τυλίγεται» στις φλόγες, ήταν γεμάτη με 900 καλεσμένους. Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται η «κόλαση» φωτιάς που προκλήθηκε από τα πυροτεχνήματα.

Ο Χανίν και η Ρεβάν, όπως είναι τα ονόματα των νεόνυμφων, γλύτωσαν από τη φωτιά, καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα. Συγγενείς που τούς επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται τραυματισμένοι, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του γαμπρού τόνισε ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση. «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει, διότι δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες, ούτε και άλλα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε, μιλώντας στο CNN.

Σχετικές ειδήσεις