ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Oι θαυμαστές του δακρυσμένοι τον αποχαιρετούν έξω από το τηλεοπτικό του σπίτι

Μάθιου Πέρι: Oι θαυμαστές του δακρυσμένοι τον αποχαιρετούν έξω από το τηλεοπτικό του σπίτι

Αν και εμφανίστηκε και σε άλλες σειρές και ταινίες όπως το «Studio 60 on the Sunset Strip» και το «The Whole Nine Yards», ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τον αξιαγάπητο και σαρκαστικό Τσάντλερ Μπινγκ

H βροχή δεν εμπόδισε τους εκατοντάδες θαυμαστές των «Friends» στο Μανχάταν να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας λίγα λουλούδια και συγκινητικά σημειώματα εκεί όπου γυρίστηκε η σειρά.

To τηλεοπτικό «σπίτι» των Friends και του Τσάντλερ στη Νέα Υόρκη
To τηλεοπτικό «σπίτι» των Friends και του Τσάντλερ στη Νέα ΥόρκηAP

«Ήταν το αγαπημένο μου σόου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ να το βλέπω τώρα χωρίς να νιώθω βαθιά θλίψη» δήλωσε η 29χρονη Catherine Schmitt στο Variety.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν έξω από την εξαώροφη πολυκατοικία στο West Village στο κέντρο της Νέας Υόρκης κρατώντας σημειώματα που είχαν γράψει μεταξύ άλλων «εδώ που όλοι χάσαμε έναν φίλο» και τραβώντας φωτογραφίες από την διάσημη τοποθεσία.

«Ήταν όλοι φίλοι μας» είπε η Hope Pace η οποία ακύρωσε το πρόγραμμά της για να αποτίσει φόρο τιμής στον ηθοποιό. Κρατώντας ένα σημείωμα που έγραφε «Σας ευχαριστώ για όλα, κύριε Μπινγκ» δήλωσε: «Αξίζει να τιμηθεί, ξέρω ότι υπέφερε πολύ».

Αν και εμφανίστηκε και σε άλλες σειρές και ταινίες όπως το «Studio 60 on the Sunset Strip» και το «The Whole Nine Yards», ο Πέρι ταυτίστηκε με τον αξιαγάπητο και σαρκαστικό Τσάντλερ Μπινγκ που υποδύθηκε για δέκα χρόνια στη σειρά.

«Είμαι 58 ετών και ο Μάθιου Πέρι ήταν 54 ετών. Είναι δύσκολο να χάνεις ανθρώπους που είναι συνομήλικοι σου. Νομίζεις ότι θα γεράσεις μαζί τους» είπε η Emabel Gund δακρυσμένη. «Εύχομαι να νικήσει τους δαίμονες».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Mάθιου Πέρι: Έφυγε ολομόναχος με τη λαχτάρα να αποκτήσει οικογένεια - Η αγάπη για τον πατριό του

Μάθιου Πέρι: Τι λέει η πρώτη έκθεση του ιατροδικαστή - Γιατί χρειάζεται πρόσθετη έρευνα