ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσόγονος: Άτακτη χρεοκοπία αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018

Χρυσόγονος: Άτακτη χρεοκοπία αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018

Σε αυτή την εκτίμηση προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, προσθέτοντας ότι αν ισχύσει το κακό σενάριο τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, ο κ. Χρυσόγονος υποστήριξε ότι δεν είναι πιθανό ένα 4ο Μνημόνιο γιατί προϋποθέτει επίσης δανεισμό από τις χώρες της ευρωζώνης, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο υπό τις παρούσες συνθήκες.

Μάλιστα, ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι δεν ωφελεί την χώρα μια οικουμενική κυβέρνηση, αλλά μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα και ένα εθνικό-στρατηγικό σχέδιο που θα οδηγήσει την οικονομία σε απογείωση.

Όσον αφορά τον ανασχηματισμό είπε ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού, λέγοντας πως πρέπει να υπάρξουν διορθώσεις στις πολιτικές που ακολουθούνται.

Για τις τηλεοπτικές άδειες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει απόφαση του ΣτΕ, αλλά διαρροή του αποτελέσματος το οποίο και αυτό είναι παράνομο. Πρόσθεσε, δε, πως πρέπει να υπάρξει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, συγκρότηση του ΕΣΡ και νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σχετικές ειδήσεις