ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογικά ανοίγματα του Τσίπρα στην κεντροαριστερά

Προεκλογικά ανοίγματα του Τσίπρα στην κεντροαριστερά

Ίσως λίγοι πρόσεξαν τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο, όταν επεσήμανε πως τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης θα τον εγκαινιάσει ο ίδιος ως πρωθυπουργός και κατά την έναρξη των εργασιών αλλά και κατά τα εγκαίνιά του!

ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ

Πέραν της αισιοδοξίας του, ότι θα είναι ο ίδιος πρωθυπουργός τότε, τόνισε ότι μαζί του θα είναι και ο νυν περιφερειάρχης της Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης!

Ο κ. Αρναουτάκης όμως έχει εκλεγεί με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και κόντρα στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, μεταξύ αυτών και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι ήθελε λοιπόν να πει ο… ποιητής;

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι στο επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός θέλοντας να αντιμετωπίσει τη δημοσκοπική κατρακύλα της κυβέρνησής του θα επιχειρήσει ανοίγματα στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς.

Αυτό -όπως επιμένουν οι πληροφορίες μας- θα φανεί στον επόμενο ανασχηματισμό, τον οποίο μάλλον δεν θα κάνει πριν την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά και ορισμένους άλλους υπουργούς του.

Τότε θα δούμε να μπαίνουν στην κυβέρνησή του πρόσωπα της κεντροαριστεράς, με τα οποία έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές…

Ωστόσο ανοίγματα επιχειρούνται και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα σε δημάρχους και περιφερειάρχες οι οποίοι έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και χαίρουν ευρύτερης αποδοχής.

Κατά τις πληροφορίες μας, αυτά τα ανοίγματα περιλαμβάνουν και δύο «πράσινους» περιφερειάρχες, τον Σταύρο Αρναουτάκη της Κρήτης και τον Απόστολο Κατσιφάρα της Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα όπως μάθαμε μια πρώτη συζήτηση ο πρωθυπουργός την είχε με τον κ. Αρναουτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κρήτη…

Σχετικές ειδήσεις