ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Ανησυχητική η απόλυτη ταύτιση Βενιζέλου - Σόιμπλε...

ΑΝΕΛ: Ανησυχητική η απόλυτη ταύτιση Βενιζέλου - Σόιμπλε...

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους… συνοδοιπόρους του, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατηγορώντας τον ότι ταυτίζεται με τον… χερ Σόιμπλε.

Παράλληλα, αφού κάνει λόγο για πολιτική καταβαράθρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τον συμβουλεύει να μην επικαλείται τη θεωρία του «παραπλανημένου λαού». Μια θεωρία «αυταρχικών καθεστώτων και αρχηγών που εμφορούνται από μικρομεγαλισμό»…

«Το τελευταίο διάστημα ο κ. Βενιζέλος και οι συνοδοιπόροι - ομοϊδεάτες του εκφράζουν ανοιχτά και σε μόνιμη βάση την… έντονη ανησυχία τους για το ενδεχόμενο ενός Grexit. Αν κάτι είναι πραγματικά ανησυχητικό για τον ελληνικό λαό, είναι το γεγονός της απόλυτης ταύτισης του κ. Βενιζέλου και άλλων μνημονιακών κύκλων με τις δηλώσεις του χερ Σόιμπλε και τα κατευθυνόμενα σενάρια περί χρεοκοπίας που παίζουν ορισμένα “έγκυρα” διεθνή μέσα ενημέρωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας:

«Ας μην ανησυχεί τόσο πολύ ο κ. Βενιζέλος. Και θα του συνιστούσαμε να μην επικαλείται τη θεωρία του “παραπλανημένου λαού” επειδή τη βρίσκει πολύ βολική, ως άλλοθι, για την πολιτική καταβαράθρωση του. Πρόκειται για θεωρία που επικαλούνται μόνον τα αυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα καθώς και… αρχηγοί που εμφορούνται από μικρομεγαλισμό».

Σχετικές ειδήσεις