ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν ο Βενιζέλος «παρέλαβε χάος» στο ΠΑΣΟΚ…

Όταν ο Βενιζέλος «παρέλαβε χάος» στο ΠΑΣΟΚ…

Ο πρόεδρος του κόμματος εμφανίζεται να τραβά διαχωριστική γραμμή από το οικονομικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ήταν παρών!

Η προκλητικότητα μερικών μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Θεωρούν ότι μιλούν σε κόσμο που δεν καταλαβαίνει ή- για την ακρίβεια- σε κάποιους μάλλον "ιθαγενείς".

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι προχθές στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, τα μέλη του με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο έκαναν ότι... "δεν ήξεραν δεν γνώριζαν" τα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Σημειωτέον: με χρήματα των πολιτών που τα διαχειρίζονταν λες και ήταν δικά τους, χωρίς κανέναν έλεγχο! Την ώρα μάλιστα που έδιναν μαθήματα για... χρηστή διαχείριση των οικονομικών του κράτους και έλεγαν ότι θα σώσουν την χώρα από την χρεοκοπία!

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να εμφανιστεί «φτωχός πλην τίμιος»- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εύστοχα στέλεχως του ΠΑΣΟΚ- αλλά δεν απαντά για το «τι έκανε όλα τα προηγούμεα χρόνια»! Όσο ο κ. Βενιζέλος αποφεύγει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα, το "Newsbomb.gr" θα είναι εδώ για να του τα θέτει μέχρις ότου επιτέλους απαντήσει:

- Γιατί δεν έλεγε τίποτα εδώ και δέκα χρόνια, ενώ ήξερε τον τρόπο με τον οποίον γινόταν η οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ;

- Γιατί έκανε την «πάπια» ενώ στο ΠΑΣΟΚ ήταν στους πάντες γνωστό το γεγονός ότι διάφοροι «χρυσοκάνθαρες» έπεφταν σαν «όρνια» πάνω στα χρήματα των κρατικών επιχορηγήσεων και καρπώνονταν εκατομμύρια ευρώ μέσω εταιριών συμβούλων, εταιριών δημοσκοπήσεων και πολλών άλλων.

- Γιατί έκλεινε επί χρόνια τα μάτια μπροστά στο προκλητικό «πάρτυ» τεράστιων δαπανών που γίνονταν επί χρόνια μέσα στο ΠΑΣΟΚ;

Και φυσικά τα ερωτήματα αυτά δεν αφορούν μόνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά μία σειρά πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την κ. Φώφη Γεννηματά και τον κ. Πάρι Κουκουλόπουλο μέχρι και τον νυν διευθυντή του κόμματος κ. Νίκο Σαλαγιάννη.

Θέλουν να μας πείσουν ότι ξαφνικά σήμερα ανακάλυψαν ότι η διαχείριση μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν ήταν συνετή; Αν το ανακάλυψαν σήμερα και αν υποθέσουμε ότι δεν ήξεραν τι συνέβαινε κάτω από την μύτη τους τότε είναι ανίκανοι.

Αν πάλι ήξεραν και δεν έλεγαν τίποτα, τότε είναι απλά υποκριτές και επικίνδυνοι.

Ας διαλέξουν τι θέλουν να είναι, για να ξέρει και ο κόσμος πώς θα τους αντιμετωπίζει από 'δω και μπρος.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Η δημοσκοπική ένδεια… προτάσεις κατεργάζεται!

Φ. Γεννηματά: Από πολέμιος του Βενιζέλου... σε πιστή του συνεργάτη