ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Από πολέμιος του Βενιζέλου... σε πιστή του συνεργάτη

Φ. Γεννηματά:  Από πολέμιος του Βενιζέλου... σε πιστή του συνεργάτη

Καθημερινά ακούμε την Φώφη Γεννηματά πότε με ανακοινώσεις της και πότε με on camera δηλώσεις της να "ξιφουλκεί" υπέρ του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Και όχι μόνο αυτό! Αλλά και να δίνει σήμερα τα ρέστα της στηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις κινήσεις του Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Θέμα το οποίο βάλλει ανοιχτά κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την περίοδο που ηγείτο του κόμματος.

Όλα αυτά όμως θα εντάσσονταν σε ένα πλαίσιο επαγγελματισμού για την κ. Γεννηματά και το μόνο που θα λέγαμε θα ήταν για το πόσο καλά κάνει την δουλειά της ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, αν η κ. Γεννηματά δεν ήταν αυτή που ήταν! Δηλαδή το στέλεχος που όσο ο Γιώργος Παπανδρέου μεσουρανούσε ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του έδινε τα διαπιστευτήριά της. Και την ίδια ώρα όμως όχι μόνο αυτό. Αλλά στην μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Παπανδρέου-Βενιζέλου το 2007, η κ. Γεννηματά ήταν και πάλι στο πλευρό του ΓΑΠ, βάλλοντας ευθέως εναντίον του αντιπάλου του για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όλοι θυμόμαστε μάλιστα την περίφημη δήλωσή της με την οποία κατηγορούσε ανοιχτά τον Ευάγγελο Βενιζέλο τότε, ότι δεν ενημέρωσε επίτηδες ούτε την ίδια ούτε τον κ. Παπανδρέου για το θέμα αντισυνταγματικότητας που θα ανέκυπτε με την τοποθέτηση της κ. Γεννηματά ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Το οποίο όμως είναι αρκετά πρόσφατο και ιδιαίτερα νωπό για να νομίζουν κάποιο στο ΠΑΣΟΚ- συμπεριλαμβανομένης και της κ. Γεννηματά- ότι είναι εύκολο να ξεγραφτεί. Γι' αυτό και στην σημερινή κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου, προκαλεί αλγηνή εντύπωση η ευκολία με την οποία κάποιοι άνθρωποι εντός ΠΑΣΟΚ δείχνουν να αλλάζουν στρατόπεδα σαν τα... "πουκάμισα". Και μάλιστα να εκνευρίζονται όταν κάποιος τους υπενθυμίζει τα όσα έλεγαν στο παρελθόν!

Το NEWSBOMB θα είναι εδώ για να τους το θυμίζει...