ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντινόπουλος: «Λαμβάνουμε υπόψη μας τα αποτελέσματα»

Ντινόπουλος: «Λαμβάνουμε υπόψη μας τα αποτελέσματα»

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ NEWSBOMΒ.Ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει ότι η μάχη είναι σκληρή, αλλά το κόμμα του θα κερδίσει.

Σχολιάζοντας τo δημοψήφισμα του NEWSBOMB, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος δηλώνει ότι το κόμμα του θα εντάξει τα αποτελέσματα στον πολιτικό σχεδιασμό ενόψει εκλογών αλλά πιστεύει ότι το κόμμα του θα κερδίσει.

Ο γαλάζιος βουλευτής αφήνει να εννοηθεί ότι η δημοσκόπηση δεν έχει την επιστημονική ακρίβεια των κλασικών δημοσκοπήσεων όμως παρόλα αυτά παραδέχεται ότι τα αποτελέσματα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο και ότι το κόμμα του πρέπει να τα λάβει υπόψη.

Βέβαια εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποιες δημοσκοπήσεις εμπιστεύονται αφού συνηθίζουν να αμφισβητούν όποιες έρευνες δεν τους δίνουν τα αποτέλεσμα που επιθυμούν, ενώ από την άλλη μεριά εκθειάζουν τις δημοσκοπήσεις που τους δίνουν υψηλά ποσοστά.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου:

«Πρόκειται για μια δημοσκόπηση που πρώτη φορά συναντάω και προφανώς δεν έχει τα επιστημονικά κριτήρια που έχουν οι κλασικές δημοσκοπήσεις. Όμως σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα δεν μας αφήνουν αδιάφορους, διότι εκφράζουν όλους αυτούς που ψήφισαν. Νομίζω ότι παρά τη σχετικότητά των αποτελεσμάτων πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας και να τα εντάξουμε στον πολιτικό σχεδιασμό ενόψει εκλογών.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η εκλογική μάχη θα είναι μεν πολύ σκληρή, αλλά σε αντίθεση με τα δημοσκοπικά ευρήματα του newsbomb.gr η ΝΔ θα την κερδίσει αυτή τη μάχη».

Διαβάστε επίσης:

Δημοψήφισμα newsbomb.gr: «Μαύρο»... δαγκωτό για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

Κανέλλη: «Δυστυχώς το εκλογικό σώμα δεν δείχνει τάσεις αυτοκριτικής»

Παπαδημούλης: «Ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα αλλά καμία επανάπαυση»

Τσούκαλης:«Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τα θετικά υπέρ του κόμματος μας»

Αλ Σάλεχ: «Το "ΟΧΙ σε όλα" δεν οδηγεί σε μια καλύτερη Ελλάδα»

Χρυσή Αυγή: «ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τα πιο λαομίσητα κόμματα στην Ελλάδα»