ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε από Κωνσταντόπουλο

Βούλτεψη: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε από Κωνσταντόπουλο

Αιχμηρή κριτική κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΝ κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου άσκησε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη.

«Σήμερα, ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν» δήλωσε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών που έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών σε σχέση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού έχει κληθεί να καταθέσει καθώς σε δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» είχε πει πως «γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

«Ο κ. Κωνσταντόπουλος μετά από τις δήθεν φοβερές και τρομερές καταγγελίες της 3ης Σεπτεμβρίου, σήμερα πέρασε στο άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κ. Βούλτεψη σημείωσε πως ως νομικός ο κ. Κωνσταντόπουλος θυμήθηκε ότι με τη Δικαιοσύνη δεν παίζουμε και «περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος».

Ακόμη η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε επίσης για τον κ. Κωνσταντοπουλο ότι «ως πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού δεν δίστασε να ανοίξει τον χορό των αναπόδεικτων και συκοφαντικών καταγγελιών που πλήττουν τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντόπουλος: Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για άπλετο φως