ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας «τρολάρει» ο Βούτσης: Βλέπει θετικά σημεία στη συμφωνία της Μάλτας

Μας «τρολάρει» ο Βούτσης: Βλέπει θετικά σημεία στη συμφωνία της Μάλτας

Ειδήσεις | Νίκος Βούτσης: Τη στιγμή που οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν τα «σπασμένα» άλλης μιας επαχθούς συμφωνίας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σαν από άλλη διάσταση, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία του Τύπου» πως τα όσα επικυρώθηκαν στο Eurogroup της Μάλτας μπορούν να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο 2018 «με την κοινωνία όρθια».

Είπε δε: «Το πρόγραμμα που καλείται η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει είναι πρόγραμμα κοινωνικής επιβίωσης και ανόρθωσης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Είναι σίγουρο δε ότι, ακόμα και από όσες πλευρές είναι λιγότερο αισιόδοξες σε σχέση με μένα, δεν προεικάζεται ότι θα υπάρξει ανάγκη 4ου προγράμματος».

Ήμαρτον, κύριε πρόεδρε, μέρες γιορτινές που είναι! Πού τα βλέπετε εσείς τα θετικά σημεία; Γιατί, εάν εννοείτε τα αντίμετρα, αφήστε το καλύτερα!

Με το «εάν και εφόσον», δεν γίνεται δουλειά.

Όμως ο ίδιος έδωσε και συνέχεια, και το «τερμάτισε» λέγοντας: «Αυτό το οποίο ζει ολόκληρος ο κόσμος με την παγκοσμιοποίηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ενέργεια των ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεων».

Άρα, κύριε Βούτση, τα όσα πράττει η κυβέρνησή σας είναι συνώνυμα του ακραίου νεοφιλελευθερισμού! Όχι, τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρουμε τι λέμε!

Τι άλλο να σας πούμε, κύριε Πρόεδρε της Βουλής. Εμείς σηκώνουμε πλέον τα χέρια ψηλά κι απλώς σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Φώτιση!

Σχετικές ειδήσεις