ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League – Europa Conference League: Για την ανατροπή Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime News

Europa League – Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός θα ψάξει το «διπλό» στην έδρα της Σλόβαν, ενώ Παναθηναϊκός και Άρης τη μεγάλη ανατροπή κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι τρεις ελληνικές ομάδες που έχουν απομείνει στα ευρωπαϊκά κύπελλα και καλούνται να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Τα αποψινά ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, όχι μόνο για τους ίδιους τους συλλόγους, αλλά και για την Ελλάδα, η οποία δεν έχει άλλα περιθώρια στη μάχη που δίνει στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Άλλωστε, έχει ήδη δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα με τον πρόωρο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Σε καλύτερη θέση από τις τρεις ελληνικές ομάδες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος βέβαια προβλημάτισε με την εικόνα του στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη στην Μπρατισλάβα για να περάσουν στα playoffs του Europa League, εκεί όπου τους περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν τα καταφέρει η ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της στο Europa Conference League, εκεί όπου θα παίξει για τα playoffs με μια εκ των Ζρίνσκι ή Τόμπολ Κοστανάι.

Για τη μεγάλη ανατροπή Παναθηναϊκός και Άρης

Παναθηναϊκός και Άρης θα ψάξουν ανατροπές πρόκρισης κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League. Τόσο οι «πράσινοι», όσο κι οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση μετά τις ήττες με 2-0 στο πρώτο ματς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Πέμπτη (11/8)

  • Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30 – CosmoteSport2)
  • Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00 - Novasports Prime)
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:30 – CosmoteSport1)

Οι πρώτοι αγώνες

Πέμπτη (4/8)

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0 (45+2' Σραντζ, 56’ Ουσόρ)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης 2-0 (29' Γιοβάνοβιτς, 84' Ζάχαβι)

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1 (86' Ελ Αραμπί - 63' Γκριν)