ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασύλληπτο γκολ από απευθείας πλάγιο με ακροβατικό στις ΗΠΑ - Ο λόγος που μέτρησε (vid)

Ασύλληπτο γκολ από απευθείας πλάγιο με ακροβατικό στις ΗΠΑ - Ο λόγος που μέτρησε (vid)

Ένα από τα πιο περίεργα γκολ όλων των εποχών σημειώθηκε σε αγώνα γυναικών στις ΗΠΑ, με την Ζόι Μαχόνι να σκοράρει από πλάγιο άουτ με ακροβατικό!

Το πρόσφατο Μουντιάλ γυναικών σημαδεύτηκε από το σκάνδαλο με το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην αρχηγό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, αλλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο πρόσφερε θέαμα κι ανέδειξε την πρόοδο που έχει γίνει και το ταλέντο που υπάρχει.

Ένα ακόμα παιχνίδι γυναικών ήρθε τώρα για να μας χαρίσει ένα από τα πιο σπάνια γκολ όλων των εποχών στο συγκεκριμένο άθλημα.

Σε αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών στις ΗΠΑ, το Drake προηγήθηκε στην έδρα του Northern Iowa με έναν απίστευτο τρόπο.

Η Ζόι Μαχόνι εκτέλεσε με ακροβατικό ένα πλάγιο άουτ με πολύ μεγάλη δύναμη. Η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, αιφνιδίασε την αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα!

Μάλιστα, μέτρησε κανονικά καθώς η γκολκίπερ του Northern Iowa ενστικτωδώς προσπάθησε να αποτρέψει το γκολ και ακούμπησε την μπάλα πριν καταλήξει στην εστία της. Αν δεν το είχε κάνει, τότε το τέρμα δεν θα ήταν έγκυρο.

Χάρισε όμως ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό στιγμιότυπο, το οποίο και έγινε viral! Απολαύστε το:

Σχετικές ειδήσεις